Ga naar hoofdinhoud

Disclaimer

Algemeen

Op deze website is het Nederlands Recht van toepassing. Ter aanvulling daarop / verduidelijking daarvan is deze disclaimer opgesteld.

De Stichting tot Beheer en Instandhouding van Teylers Museum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor informatie in welke vorm dan ook, geplaatst door derden op de website www.teylersmuseum.nl of voor informatie in de geprinte media gebaseerd op data van de website www.teylersmuseum.nl (hierna: deze website).

Teylers Museum spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de getoonde inhoud onvolledig en/of onjuist is. De informatie in de online collectie wordt voortdurend bijgewerkt, maar weerspiegelt niet steeds de laatste stand van zaken omtrent toeschrijving en datering.

De op de website aangeboden informatie en afbeeldingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Teylers Museum.

Alle prijzen en tijden op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende informatie en afbeeldingen van de website liggen bij Teylers Museum, bij de afzonderlijke kunstenaars verenigd in de stichting Pictoright of vallen onder de Creative Commons Licentie Naamsvermelding/Niet Commercieel 3.0 Nederlands (CC-BY-NC), tenzij anders aangegeven. Voor commercieel gebruik of afbeeldingen op hoge resolutie kunt u zich richten tot de afdeling Fotografie.

Teylers Museum streeft ernaar in de toekomst afbeeldingen van zoveel mogelijk objecten uit de collectie via de website en zoekfunctie beschikbaar te maken. De afbeeldingen uit de collectie zijn gemaakt door de afdeling Fotografie van het museum. Er is auteursrecht van toepassing op werken waarvan de vervaardiger nog geen 70 jaar is overleden. Pictoright heeft Teylers Museum licentie verleend om afbeeldingen van zulke werken op de website te tonen. Voor de kunstwerken waarvan de maker nog geen 70 jaar is overleden geldt: ©Pictoright Amsterdam. Mocht u van mening zijn recht te kunnen doen gelden op bepaalde afbeeldingen, dan wordt u verzocht contact op te nemen met het museum.

De collectie is geregistreerd met de databasesoftware van Axiell ALM Netherlands en toegankelijk gemaakt door Q42.

Site logo

Bezoekersinformatie

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00

Adres
Spaarne 16, 2011 CH Haarlem

Volg ons

Blijf op de hoogte