Ga naar hoofdinhoud

Vriendschap als cadeau

Geef Vriendschap met Teylers Museum cadeau en maak de ontvanger blij met een jaar lang gratis entree, een abonnement op ons tijdschrift Teylers Magazijn en uitnodigingen voor bijzondere bijeenkomsten en kijkjes achter de schermen.

Zodra wij uw bijdrage hebben ontvangen, sturen wij een Vrienden Welkomstpakket naar uw adres. U kunt daar dan zelf de nieuwe vriend mee verrassen. Diens adresgegevens gebruiken wij om vervolgens het tijdschrift Teylers Magazijn en correspondentie aan te sturen. Aan het eind van het jaar vragen wij de nieuwe vriend of hij/zij zelf de vriendschap wil voortzetten.

Wilt u liever dat het welkomstpakket rechtstreeks wordt toegezonden aan de nieuwe vriend, neemt u dan s.v.p. even contact op met de Vriendenadministratie (zie onder), dan wordt dat in orde gemaakt.

Heeft u vragen over de Vrienden van Teylers Museum of wilt u liever eerst informatie over de Vriendschap, belt u dan met het secretariaat van de Vrienden van Teylers Museum, tel. 023-5531984, of stuur een email naar vrienden@teylersmuseum.nl

Laden...
Site logo

Bezoekersinformatie

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00

Adres
Spaarne 16, 2011 CH Haarlem

Volg ons

Blijf op de hoogte