Ga naar hoofdinhoud

Familieactiviteit op zaal

Teylers Museum

Vanaf 6 jaar, Vanaf 8 jaar, Families

Weet je wat voor kunstenaars een leuke uitdaging is? Het schilderen van handen, vaak een heel karakteristiek deel van het lichaam. Ga in de Eerste Schilderijenzaal op zoek naar bijzondere handen. Doe wat vingeroefeningen en teken zelf een hand.

Campagnebeeld Vier de zomer in Teylers

Vier de zomer in Teylers!

Van 6 juli tot en met 1 september is het oudste museum van Nederland in zomerse sferen en bruist het in de zalen van de activiteiten voor jong en oud.

Tekenen tussen de schilderijen, rondleidingen naar spannende plekken waar je anders niet komt, workshops, juniorcolleges en locatietheater: alles rondom de fascinerende geschiedenis en collectie van het oudste museum van Nederland.

Bezoek ook de tentoonstelling De Grote Illusie en ontdek – aansluitend bij het triceratops-skelet dat te zien is in de Bibliotheek Haarlem Centrum – meer over de leefwereld en tijdgenoten van de triceratops.

Site logo

Bezoekersinformatie