Ga naar hoofdinhoud
Museumcafé

Faciliteiten

In Teylers Museum doen we er alles aan om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Bij binnenkomst ontvang je een plattegrond. De bewegwijzering in de museumzalen is bewust bescheiden. Zo proef je de echte sfeer van vroeger in ‘het oudste museum van Nederland’.

Museumcafé

Museumcafé

Geniet tijdens je bezoek van koffie, thee, taart en lunch van huiscateraar Truffels in de mooie Tuinzaal van het museum. Het café heeft prachtig uitzicht op de rustige binnentuin. Let ook even op de ‘kunst-boom’ van Sjoerd Buisman (1948): een linde op vijf voeten.

Het museumcafé is geopend vanaf 10.30 uur.

Het museumcafé is ook af te huren voor ontvangsten, zowel binnen als buiten de openingstijden van het museum.

Verhuurmogelijkheden

Museumwinkel

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje of een mooi aandenken aan het museum? Of wil je lekker thuis verder lezen in een interessante tentoonstellingscatalogus? In onze winkel vind je een uitgebreide keuze aan boeken, kaarten, posters, tassen, speelgoed, design en andere leuke items ‒ je vindt er steeds weer iets verrassends.

Museumwinkel
Kluisjes

Garderobe

Tassen groter dan A4-formaat en rugzakken kun je niet meenemen in de kwetsbare museumruimten. Berg ze op in de kluisjes in de garderobe, naast de entreehal van het museum en zet je paraplu in de paraplubak (onbewaakt). De kluisjes zijn gratis en werken met een code die je zelf verzint. Bij vochtig weer vragen we je je jas achter te laten in de garderobe in verband met de kwetsbaarheid van ons gebouw en onze collectie.

Site logo

Bezoekersinformatie

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00

Adres
Spaarne 16, 2011 CH Haarlem

Volg ons

Blijf op de hoogte